Blog: Flowohy van Janna Lukkezen

Juli, zomer, het lijkt nog ver weg maar ergens bloeit er vanbinnen al een klein zonnetje in mij, een bloem die zich weer kan gaan ontpoppen. De lente nodigt mij uit om weer nieuwe plannen te gaan maken, te openen, erop uit te trekken en om nieuwe connecties te maken en te onderzoeken waar ik met FLOWOHY naar toe wil.

Nieuwe wegen in slaan, mijn interesse voor alles wat met beweging en bewustzijn te maken, heeft verder uitbreiden en opzoek naar diepere connecties met mijzelf, de ander, de wereld!

En waar kan dat beter dan in mijn eigen fijne stad Utrecht, in de Metaal Kathedraal, op een zomerse zaterdag?! Nieuwsgierig waar ik het over heb? Het Utrecht Yogafestival! Dit jaar de 2e editie die op zaterdag 4 juli plaats gaat vinden.

Het belooft een mooie dag te gaan worden en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Ik voel mij trots dat ik deel uit mag gaan maken van deze speciale dag die Margreet en Muriel vol passie en enthousiasme organiseren.


Een dag gevuld met allerlei verschillende vormen van yoga, muziek en bewustzijn door lokale ondernemers op een speciale plek; een biotoop voor circulair leven. De Metaal Kathedraal in Utrecht is een culturele instelling en een kennisinstituut met lokale historie en een circulaire economie. Het daar aanwezig zijn en rondlopen, langs alle installaties en exposities die in het pand en op het landgoed aanwezig zijn, geeft al een heel speciaal gevoel.

Utrecht biedt een diversiteit aan scholen en studio’s, groot en klein, die elk hun eigen kijk en visie hebben. Het leuke van dit yogafestival is dat alles samenkomt waardoor je een leuke mix krijgt en in veel verschillende keukens “een kijkje” kunt gaan nemen!

Dus blok zaterdag 4 juli alvast in je agenda en koop in de hele maand maart je ticket voor slechts 47.50 euro. En op vertoon van je ticket krijg je 10 euro FLOWOHY korting op je eerste strippenkaart of individuele sessie in mijn studio in De Bilt. Let’s F.L.O.W! & tot 4 juli!

Liefs Janna

https://flowohy.com/