Blanca

Blanca geeft Hatha Yogales bij Yoga Maarssen en rondde haar klassieke Raja Yoga opleiding af in 2016 in Amsterdam en gaf tijdens en na haar opleiding op diverse plekken yogales in Amsterdam. In 2017 fietste Blanca naar een retreat in een ashram in Zwitserland en daar kwam de bhakti yoga traditie op haar pad en sindsdien vormt ze met een bevlogen groep Amsterdamse Yogi’s The Bhakti Groove en spelen zij twee wekelijkse kirtans in Amsterdam en aanvullend op festivals en andere gelegenheden. Het bhakti yoga pad leert haar over liefde, devotie en leven vanuit het hart. 

Het tantra pad is daar een prachtige aanvulling op en sinds 7 jaar heeft ze daar al de nodige workshops en retreats gevolgd, geassisteerd en gefaciliteerd. Tantra inspireert Blanca om het leven in volle potentie te leven met alles wat ze daarin tegen komt, het niet allemaal tè serieus te nemen en zoveel mogelijk te blijven spelen.

Verder heeft Blanca een achtergrond van 20+ jaar in het bedrijfsleven als HR adviseur en sinds een tijdje begeleidt ze mensen, naast de yoga, ook als lichaamsgericht coach op de reis van hoofd naar hart en lichaam.

Op het Yogafestival deelt Blanca graag een introductieworkshop in Tantra. Tijdens deze workshop krijg je (met kleren aan 😉 een proeverij van wat er zoal mogelijk is in het bewegen van je hoofd naar je hart en lichaam en te verbinden met jezelf op een dieper niveau van waaruit je ook met anderen kan verbinden.