Buitenyoga en live muziek bij Fort aan de Klop

zondag 31 juli om 14:30 vierden we het 900 jarig bestaan van Utrecht weer met een yogafeestje op een historische bijzondere plek in de stad: Fort aan de Klop

Diana (manager van Yogapoint Zuilen) verzorgde twee lessen. Ze is al jaren lang actief met het lesgeven op verschillende sportscholen. Deze lichamelijke inspanningen vindt ze heerlijk maar geven niet de voldoening die ze uiteindelijk in yoga heeft gevonden. Heel natuurlijk nemen de yogalessen steeds meer ruimte in in haar leven.

Open je lichaam met een korte yogasessie
Met haar energie en humor nam Diana jou mee door de verschillende houdingen. Verwacht bij haar een “down to earth” les met duidelijke instructies. Je voelt je veilig om jezelf te mogen zijn en krijgt de ruimte om te ervaren wat yoga met je lichaam doet. Je zult leren om je meer te ontspannen, flexibeler te worden, stress beter los te laten en meer balans te vinden.
Men kon lekker meedoen om 15:00 of om 16:00!

Laat je betoveren door de wondermooie klanken van de handpan van Jelle

Lighthearted – Jelle Ligthart – werd in 2017 in Lissabon ooit zelf betoverd door de klanken van de handpan.  Hij verzorgde de muzikale intermezzo’s deze middag. Dit vanuit een mooie samenwerking met het U900 project Utrechtse stadmuzikanten.

Sinds september 2021 werkt hij met grote passie en toewijding aan zijn muziek. Met zijn handpannen gaat hij op een innerlijke reis en het landschap van zijn emoties.

Handpan muziek is een plek van samenkomen, vergeten en herinneren, loslaten en begrijpen. Een plek waar iedereen wordt uitgenodigd om niets meer te doen dan gewoon te zijn en te voelen in het binnenste van de ziel.

Kom lekker chillen met ons in het gras van Fort aan de Klop!

Locatie

Vanaf de Domtoren (Utrecht centrum) is het een kwartiertje fietsen naar Fort aan de Klop. Mocht je toch met de auto komen klik dan hier voor de parkeermogelijkheden in de buurt.

Adres

1e Polderweg 4
3563 MC Utrecht