Brenda Randeraat

Mijn naam is Brenda Randeraat en ik ben 18 jaar geleden,  na een zoektocht om wat meer rust in mijn lijf te vinden, in aanraking gekomen met Yoga. 
Power yoga had mijn hart gestolen om vanuit hier me meer te gaan verdiepen in yoga.  Niet zo zeer  om zelf les te gaan geven maar om mezelf meer te verdiepen 
Ik komend vanuit de zorg, daarna 22 jaar onderneemster geweest in de horeca. 
Yoga bleef mijn rode draad in mijn horeca leven.  De honger bleef om me steeds meer te willen verdiepen in yoga en wat dit doet en brengt bij mensen. 
Power  Vinyasa opleiding afgerond, gaan verdiepen en Yin yoga, Bikram, Aerial Yin,  Fusion Hormoon  yoga …vanuit hier nog meer nieuwsgierigheid gekregen naar ons hormoonstelsel, dus opleiding gedaan Trainer Hormoonfactor.  Meer inzichten gekregen over de invloed van stress in ons lichaam.  En zo is voor mij nu mijn cirkel aardig rond …alles staat met elkaar in verbinding en iedere vorm heeft zijn eigen kracht en schoonheid. We hebben Yang&Yin nodig om beter met stress om te kunnen gaan. Het één kan niet zonder het ander. 

Inmiddels horeca vaarwel gezegd om weer regelmaat te krijgen en me vol te focussen op mijn 16 jarige dochter en het doorgeven van yoga.  Mensen te laten voelen en ervaren hoe het een fantastisch kado is  om verbinding te mogen maken met je eigen lichaam. Er naar te luisteren  wat het lichaam te vertellen heeft en nieuwsgierig te blijven naar hunzelf.  
Het verschil te mogen aanschouwen van hoe mensen binnenkomen en hoe ze van hun mat afstappen na de yoga.  
Voor mij is yoga me blijven verdiepen en openstaan voor vernieuwingen. Ben ik uitgeleerd ? Nee nog lang niet .. ik blijf iedere les weer leren van mijn leerlingen, zo blijf ik zelf ook altijd leerling. 

Harte groet, Brenda