Cindy Paudyal

Ik ben Cindy Paudyal, natuurgeneeskundige, vitaliteits- en voedingscoach en  tevens docent aan de Academie voor natuurgeneeskunde (NAVN). Mijn praktijk Natuurgeneeskundig praktijk Pure is gevestigd in Leidsche Rijn.

Kennismaking met Iriscopie en de Vier natuurkwaliteiten

Iriscopie – laat jouw ogen spreken!
Onze irissen zijn de spiegel van onze gezondheid en reflecteren onze orgaanstelsels en andere lichaamsfuncties. Wil je weten wat jouw ogen je te vertellen hebben over jouw gezondheid? En wat je zelf kunt doen om jouw vitaliteit te ondersteunen?
In een kort consult maak ik een irisfoto en lees ik jouw ogen. Ik kijk naar patronen, lijnen, vlekken, pigmentkleuren, de orgaangebieden en erfelijke aanleg. Je krijgt voedings- en/of leefstijl tips mee afgestemd op jouw iris.

De vier natuurkwaliteiten (4NK)
Kom via het 4NK spel ontdekken welk type mens je bent en wat jouw kwaliteiten zijn. En krijg inzicht in een evt. disbalans op fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel niveau. Inclusief tips om meer in balans te komen.

Bestrijd de oorzaak en niet de symptomen! Precies dat is wat ik als natuurgeneeskundige doe. De oorzaak (en samenhang) van gezondheidsklachten achterhalen en daar gericht de behandeling op afstemmen. Iriscopie en de Vier natuurkwaliteiten zijn twee diagnosetechnieken waar ik, naast het intakegesprek, gebruik van maak.
Het is belangrijk om naar ons lichaam te leren luisteren en klachten serieus te nemen. Pijn en klachten hebben een belangrijke signaalfunctie en geven aan dat er in ons een disbalans is die om aandacht vraagt (op fysiek, mentaal of emotioneel niveau).
Via kruidengeneeskunde, bachbloesems, leefstijl- en voedingsadviezen worden lichaamsfuncties aangesterkt en het herstelproces positief beïnvloedt, waardoor klachten afnemen. Puur door inzet van natuurlijke middelen!