Cornelis van Bemmel

Hoofd uit, lijf AAN!
AANraking is een goede manier om weer in contact te komen of te blijven met je lijf en je gevoel. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Utrecht Terwijde om van een massage te komen genieten. Tijdens de massage ben je samen met mij met volle AANdacht in je lijf aanwezig. Zo voel je weer hoe het met je is en wordt je je bewust wat je lichaamstaal je wil vertellen.

AANdacht en rust typeren de massages die ik geef. Intuïtief volg ik hierbij mijn handen, voel ik waar mijn handen heen gaan en wat dat met jou doet. Tijdens de massage maak ik gebruik van meerdere technieken, variërend van stevige druk op triggerpoints (knopen) of juist zachte aanrakingen tot lange, vloeiende strijkingen met mijn onderarmen. Via de massage laat ik je voelen wat je lichaam je wil vertellen, soms zal ik je daar ook een vraag over stellen.
Op het yogafestival kun je komen kennismaken met stoelmassages van 15 minuten, maar in mijn praktijk geef ik ook DANSAGE, holistische en ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages.

Voordat ik ging masseren, heb ik 22 jaar als verkeerskundig specialist gewerkt. Een baan waarbij ik eigenlijk alleen met mijn hoofd bezig was en het contact met mijn lijf vrijwel volledig kwijt was. Zelf heb ik ervaren dat niet meer in contact zijn met mijn lijf uiteindelijk leidde tot lichamelijke klachten, variërend van regelmatige hoofdpijn tot vage ontstekingen en allerlei vermoeidheidsverschijnselen. Door het roer radicaal om te gooien, als holistisch masseur aan de slag te gaan en veel meer bewust te zijn van alles wat me bezighoudt, zijn ook deze klachten grotendeels verdwenen. Ik zorg nu goed voor mezelf. Zorg jij ook goed voor jezelf?
Op het yogafestival kun je komen kennismaken met stoelmassages van 15 minuten, maar in mijn praktijk geef ik ook DANSAGE, holistische en ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages.

AAN Massagepraktijk
www.aanmassage.nl