Denisse Massa

“Relax, let go and let the gong work its incredible magic”

Denisse Massa geeft al meerdere jaren les in verschillende yogavormen. Denisse is in eerste instantie als Hatha docent opgeleid en heeft zich na het volgen van vele workshops en trainingen gespecialiseerd als Yin Yoga en Kundalini Yoga docent.

Tijdens haar Kundalini docent-opleiding in Rishikesh, India is Denisse voor het eerst in aanraking gekomen met de gong. “In India tijdens mijn Kundalini teachertraining (2016) kregen we elke dag na de lunch een Gonghealing. Helemaal ontspannen en opgeladen kon ik dan de rest van de dag aan. Wat een fantastisch en inspirerend instrument is de gong”.
Terug in Nederland heeft zij zich de kracht van de gong-healing eigen gemaakt en integreert ze het gong-spel tijdens haar yin en kundalini lessen. Daarnaast geeft ze op speciale avonden gong-healings om de gong langer en dieper te kunnen ervaren.
Op het festival geeft Denisse een gong-healing.
De gong creëert krachtige geluidstrillingen die voelbaar zijn in elke cel van je lichaam. Het stimuleert je fysieke lichaam, trilt spanningen en blokkades los uit je lichaam en brengt je in een diepe ontspanning. Na een gong-healing zal je voelen dat je energie weer vrij kan stromen door je lichaam.