Denisse Massa

“Relax, let go and let the gong work its incredible magic”

Denisse Massa geeft al meerdere jaren les in verschillende yogavormen. Denisse is in eerste instantie als Hatha docent opgeleid en heeft zich na het volgen van vele workshops en trainingen gespecialiseerd als Yin Yoga en Kundalini Yoga docent.

Tijdens haar Kundalini docent-opleiding in Rishikesh, India is Denisse voor het eerst in aanraking gekomen met de gong. “In India tijdens mijn Kundalini teachertraining (2016) kregen we elke dag na de lunch een Gonghealing. Helemaal ontspannen en opgeladen kon ik dan de rest van de dag aan. Wat een fantastisch en inspirerend instrument is de gong”.
Terug in Nederland heeft zij zich de kracht van de gong-healing eigen gemaakt en integreert ze het gong-spel tijdens haar yin en kundalini lessen. Daarnaast geeft ze op speciale avonden gong-healings om de gong langer en dieper te kunnen ervaren.


Op het festival geeft Denisse een gong-healing.
De gong creëert krachtige geluidstrillingen die voelbaar zijn in elke cel van ons lichaam. Tijdens een gongbad worden alle spanningen in het lijf los getrild, waardoor de energie weer vrijelijk kan stromen.
Iedereen is welkom bij een gongbad. Ook als je geen ervaring hebt met yoga. De gong is voor iedereen die tot rust wil komen, wil mediteren, wil ervaren wat klank kan doen met je, wil los laten wat niet meer nodig is of gewoon wil zijn.
Klank is geluid wat we horen. Klank is trilling wat we voelen. Klank heeft geen woorden nodig en werkt direct in op onze energie en raakt onze ziel.
Iedere gongbad is anders en geeft je een mooi inzicht mee naar huis. Soms werkt het heel ontspannend en een andere keer geeft het je juist energie, net waar jou lichaam behoefte aan heeft.

Kom je ook ervaren wat het met je kan doen? 
Liefs Denisse