Dorinde de Boer

Ik ben Dorinde van DoorYoga. Ik ben 32 jaar en woon op een sfeervolle woonboot in de wijk Lombok in Utrecht.
Na jarenlang proeven van verschillende yogatradities, in Nederland en de wereld rond, kwam ik uit bij Dru Yoga. Dit was wat ik zocht! Eindelijk een yogales waar ik zelfs aan het einde van een lange dag nog heen wilde fietsen door de regen, om op te laden met nieuwe energie om uitgerust en met kalmte in mijn hoofd weer naar huis te gaan. Eindelijk een gevoel van thuiskomen bij mezelf.
Vol enthousiasme ben ik daarom de internationale Dru Yoga docentenopleiding gestart en mocht ik mijzelf na 3 jaar gediplomeerd Dru Yoga docente noemen. Sindsdien heb ik mijzelf verder ontwikkeld op het yogapad en daarbuiten, in de vorm van klank en healing, het Inca-sjamanisme en de aromatherapie.
Sinds 2017 geef ik yogales op verschillende betoverende plekken in de stad: in kleine groepen, sfeervolle ruimtes en met persoonlijke aandacht. Hier komt alles in samen wat ik op mijn pad voor jullie verzameld heb… in geur, klank en beweging.

Dru Yoga, de yoga van het hart, is een rustige maar ook krachtige en bewezen effectieve vorm van yoga bij stress. Kenmerkend is onder andere een Energy Block Release (EBR): een doeltreffende sequentie van op elkaar afgestemde bewegingen en yogahoudingen die je helpen om spanning en energieblokkades op zowel fysiek als emotioneel niveau los te laten. Er is hierbij aandacht voor bewuste ademhaling, visualisatie en persoonlijke aanwijzingen waar nodig. Belangrijk hierbij is met name het gebied rondom de wervelkolom, hierdoor is deze vorm van yoga ideaal voor het verlichten en verminderen van veelvoorkomende klachten zoals spanning in de nek, rug en schouders. De sessie eindigt altijd met een welverdiende liggende diepe ontspanning waarin de opgebouwde energie zijn weg in het lichaam kan vinden om je zo de volledige werking van de yoga mee te geven.
Ik hoop dat mijn les zal bijdragen aan een gevoel van thuiskomen bij jezelf en bij wat jouw hart je wil vertellen. Met een warme maar ook frisse manier van lesgeven wil ik een moment creƫren, helemaal voor jou! Een les om naar uit te kijken, een les waar je ontspannen van wordt, een les waar je blij van wordt, een les om van te genieten!

 DoorYoga