Ganga Ma

Dit festival zorg ik weer voor een sprankelende afsluiting met ecstatische kirtan!
Samen zingen is een prachtige manier om expressie te geven aan het verlangen naar spirituele verdieping. De frustratie, de vreugde, de twijfel, het verlangen, alles is welkom! 

Mantra chanten en kirtan zingen is traditioneel een belangrijk onderdeel van yoga. 

Het neemt je mee naar verstilling en vervulling in de ruimte voorbij (of voorafgaand) aan het denken, rustend in het hart. Het voelt soms alsof je van binnenuit wordt wakker gekust en het leven opeens levendiger is geworden. 

Je eigen stem horen oplossen in de zee van klank van ons samen inspireert tot overgave en verzachting. 

Naast het zingen deel ik meditatieve yoga en schilder ik yantra’s. Ook geef ik met Soulful Silence bijscholingen in mantra zang voor yoga en meditatie docenten. De indiase non-duale en devotionele traditie inspireren mijn werk en mijn leven. 

Het verlangen naar verdieping brengt mij steeds weer terug naar India.
Als ik niet in Nederland ben dan kan je me dus daar vinden, zingend in één van de eeuwenoude tempels, in de ashram of in de grot aan de oevers van een heilige rivier.
De inspiratie die India mij geeft deel ik in de zomermaanden graag in Nederland in workshops, retraites en concerten. Ik heb twee cd’s uitgebracht en de derde is in de maak.

Bij Rob Obermeijer heb ik de 4 jarige yoga opleiding afgerond. 

Maar het meest ben ik toch gevormd door de eindeloze heerlijke uren in satsang met mijn leraar Swami Atmananda Udasin, de karma yoga, kirtans en Stilte. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

http://www.soulfulsilence.com/