Irene van Gent

Irene is yogi en verhalenverteller. In haar boeken en lezingen vertelt ze je over haar zoektochten naar een leven vanuit haar diepste essentie en geeft ze tips en tricks hoe jij ook vanuit jouw eigen essentie kunt leven en zo meer eenvoud, rust en liefde kunt ervaren.
“Yoga betekent voor mij rust en eenvoud. Een fijne balans tussen in- en ontspanning en veel meer dan het ‘doen van yoga’ alleen.
Al sinds mijn eerste yogales werd ik gegrepen door het Achtvoudig pad van Patanjali.

Ik ontdekte hierin een manier van leven die goed paste bij mijn idee dat je niet zoals iedereen hoeft te zijn en dat je je eigen weg mag bepalen.
Yoga is voor mij de ultieme verbinding maken met mijn diepste essentie en zielsmissie. Yoga brengt me terug naar mijn kern en helpt me steeds weer tot rust te komen.

Tijdens het festival geeft Irene een lezing “Yoga als lifestyle” creëer het leven dat echt bij je past, gebaseerd op het Achtvoudig pad van Patanjali. Het pad dat ze zelf een jaar lang volgde om te ontdekken wie ze is en wat ze hier op aarde komt doen. Maar ook om te ontdekken wat deze oude wijsheden waard zijn in het hier en nu. Vol enthousiasme en zelfspot brengt Irene het verhaal van haar reis naar haar essentie en alle hobbels die ze hierin tegen is gekomen.

Irene is schrijver van Geluk in 8 koppen thee, Natuurlijk! Eten!, Volg je eigen weg en ‘Ik ben Sara’ (verschijnt oktober 2022).

Lees ook de blog van Irene
irenevangent.com