Janna Lukkezen

Ik ben een holistische beweegcoach (oefentherapeut Cesar) en yogadocent (YogAlign en Yoga Nidra) die met 2 benen op de aarde staat maar ook ruimte voelt en neemt om te kunnen fantaseren en te dagdromen. Ik kom graag in contact met alles om mij heen, middels Haptonomie, zodat ik mijzelf hiermee kan inspireren en voeden. Contact maken en in verbinding blijven met mijzelf en de ander is een interessant fenomeen waar ik elke dag van geniet!
Lichamelijk bezig zijn, je lichaam voelen en minder leven vanuit je hoofd, dit zijn mijn speerpunten die centraal staan binnen FLOWOHY!

Tijdens de 2e editie van het festival wil ik jullie graag kennis laten maken met YogAlign en Deeprelax Yoga Nidra.In de ochtend verzorg ik een actieve en ontspannende YogAlign les. Tijdens deze les staan de SIP ademhaling, zelfmassage, houdingen en vinyasas centraal. De les richt zich op het verbeteren van je houding; door je lichaam opnieuw te “resetten” en te “tunen” kom je na de les met een meer opgerichter, ontspanender en sterker lichaam van je matje af.  

.

Naast de actieve YogAlign zal ik ook een Deeprelax Yoga Nidra sessie verzorgen. De kracht van Yoga Nidra zit hem in het loskomen van je gedachtes, oordelen of verwachtingen. Je laat je ego/kritische stem los en zakt via verschillende fases dieper je lichaam in om tot totale ontspanning en overgave te komen.

Door de diepe ontspanning ontstaan theta en delta hersengolven, lage frequenties die ervoor zorgen dat je hartslag en bloeddruk dalen. Hierdoor laat je lichaam spierspanning en stress los en kun je in een totale staat van ontspanning en verlichting komen. Dit geeft een helende werking op lichaam en geest. Kom mee op deze helende reis door je lichaam en kom volledig tot rust!
Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is te komen liggen, los te laten en je mee te laten nemen op reis door het volgen van mijn stem. 

Verder ben ik in de middag aanwezig voor vragen/geef ik een korte workshop op haptonomische basis omtrent houding- en beweging (klachten) tijdens je yoga practise of dagelijks leven. 
Let’s F.L.O.W
www.flowohy.com

.