Manon Plokker

Manon Plokker is actief als teacher trainer in de yin yoga, meditatie en energieleer:

“Op mijn 18de vertrok ik met een rugtas naar India, met een grote honger naar kennis en verdieping. Vele landen, teachers en avonturen volgden; van de zigeuners in de grotten van Granada tot de tropische jungle in Mexico. Het was een andere tijd, waarin het mystieke meer verborgen lag en het internet ons leven nog niet domineerde. Mijn roots liggen daar, in de meditatie en de verschillende vormen van energiewerk en healing. Mijn focus heeft jarenlang gelegen bij het aarden en uiteindelijk diep integreren van al het geleerde, onder leiding van waardevolle teachers en uiteindelijk mijn eigen inner guru. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als (paramedisch) therapeut voor o.a. terminale patiënten. Binnen de (beperkte) medische protocollen ontwikkelde ik steeds meer een holistische behandelwijze en wederom een verdieping van mijn eigen pad in opleidingen en zelfonderzoek.

Yin yoga bleek uiteindelijk de kers op mijn innerlijke taart waarin alles samenkwam en helder werd. Het lichaamsgerichte werk, het meditatieve en de sterke focus op het subtiele lichaam; een effectieve methode om te verstillen op de oneindige reis naar binnen. Een nieuwe rol als teacher trainer kwam natuurlijkerwijs op mijn pad evenals het creëren en geven van opleidingen om alle vergaarde kennis te delen. Mijn kracht ligt in de aarde, het voelen en spelenderwijs onderzoeken.”

Manon heeft opleidingen gedaan in healing, reading, meditatie, energetic body work, yin yoga, chakra healing, stemwerk, diverse bewustzijnstrainingen, orthomoleculaire voeding & suppletie en innerlijk kind werk.