Marije de Smit

Levensmotto  -> it’s time to start living the life you’ve imagined

In 2004 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Hatha Yoga, een van de klassieke hoofdstromingen binnen de yoga. Dit was echter alles behalve liefde op het eerste gezicht. Tijdens het doen van de asana’s (houdingen) voelde ik enorme fysieke en mentale weerstand… terwijl na afloop van een les ik me wel altijd heel ontspannen en rustig voelde.
Iets dreef me, dus ik ben lessen blijven volgen. Al snel ontstond er meer ruimte in mijn lichaam en in mijn denken en daarmee groeide ook de liefde en de interesse voor Yoga.Ik besloot dat ik ‘hier’ serieus mee verder wilde en ik begon aan de 4 jarige Intensieve Yoga docenten opleiding van Rob Obermeyer in Utrecht. 
Na 2 fantastische leerzame jaren nam ik een break. Met mijn toenmalige vriend ben ik de wereld in getrokken. Tijdens deze overweldigende reis ontdekte ik een andere vorm van yoga, Ashtanga Vinyasa Yoga. Deze prachtige, intensieve, krachtige, spitituele vorm raakte me direct en opende mijn hart. Vanaf dat moment wist ik, dit is het voor mij! 
Inmiddels ben ik moeder geworden heb ik een hele lieve man die ook ashtanga yoga leeft en heb ik mijn eigen YogaPoint in het groeiende hart van Utrecht aan de Oudegracht en weet ik, Yoga is mijn weg!

Namasté

I honor the place in you in which the entire universe dwells. I honor the place in you which is of love, of truth, of light and of peace. When you are in that place in you, and I am in that place in me, we are one.