Roald Penning

Ik geef al meer dan tien jaar AcroYoga lessen, workshops en retreats, waarbij ik gebruik maak van mijn ervaring als acrobaat, danser, ademcoach en holistisch masseur.

AcroYoga kwam op natuurlijk wijze in mijn leven en het bracht alle elementen samen waar ik zo van genoot: Massage, acrobatiek, yoga, creativiteit en een liefdevolle community.

Dit is één van de meest speelse vormen van yoga, die naast het ontwikkelen van vaardigheden ook de nadruk legt op verbinding, sensitiviteit en communicatie.

In eerste instantie voelen mensen zich vaak tot AcroYoga aangetrokken door het speelse en sociale karakter, en de acrobatische flows die er prachtig uitzien.
Ondertussen verleg je ongemerkt je grenzen, groei je in vertrouwen en overgave, communiceer je met meer liefde en helderheid, en ontwikkel je meer zelfvertrouwen.
En het allerbelangrijkste wat mij betreft: Je geeft jezelf toestemming om weer te spelen als een kind!
Tijdens het Yogafestival Utrecht zal ik samen met Marijke van der Linde een laagdrempelige “Therapeutic Flying” workshop met je delen, waaraan je kunt meedoen ongeacht je ervaring of niveau.

Website: Playful People Tribe
AcroYoga Utrecht op Facebook