Eindfeest in de Nicolaïkerk

Zondagmiddag 9 oktober sloten we een prachtig festivalseizoen af in de Nicolaïkerk met ademwerk en een yogaconcert. De facilitators en de fantastische akoestiek van de kerk zorgden voor een magische ervaring.

Programma

15:00 Ontvangst
15:15 Ademwerk met Jaime van der Lugt
16:30 Muzikaal optreden van Pleuni Apollonia en Robert Tolenaars
17:30 Afsluiting

Bezoekersinformatie

We zitten en liggen tijdens dit event op de vloer, dus neem je eigen yogamatje mee en een dekentje om warm te blijven. Om langere tijd op de grond te kunnen zitten kan het handig zijn een kussen mee te nemen. Zorg dat je ruim op tijd bent als we eenmaal begonnen zijn kun je niet meer aansluiten.

  • Adres: Nicolaaskerkhof 8 in Utrecht.
  • OV: Neem bus 2 vanaf station Utrecht Centraal richting het Museumkwartier. Vanaf het treinstation Utrecht Vaartsche Rijn is het 10 minuten lopen.
  • Parkeren: Fiets voor de deur. Auto in parkeergarage Vaartsche Rijn of Springweg. Vanaf daar ca. 10 minuten lopen.

Kaartjes kosten €5,- in het geval het bedrag een belemmering is voor je neem dan even contact met ons op.

Alvast een voorproefje:

Jaime

Jaime van der Lugt is bevlogen door ademhaling. Sinds zijn eerste echte introductie in 2012 heeft het hem niet meer losgelaten. Hij heeft zich er de afgelopen jaren verder in gespecialiseerd en past het nu toe in zijn werk als fysiotherapeut, trainer en (adem)coach. Hij werkt regelmatig  samen met Wim Hof in binnen- en buitenland. 

Ademwerk ontsluit de magie van binnen

Jaime begeleid ons in een workshop ademhaling Je gaat gericht met je ademhaling aan de slag en maakt zo een bijzondere innerlijke reis. Je voelt de krachtige invloed die ademhaling heeft op je bewuste en onbewuste staat van zijn. Als je zo diep in je lichaam durft weg te te zakken voel je de verbinding tot op celniveau. Doordat we samen ademen creëren we een krachtige en verbonden ervaring, die ondersteunend werkt om jezelf open te stellen, los te laten en een gevoel van eenheid te ervaren. Tijdens deze middag zullen wij aan de slag gaan met verschillende ademhalingstechnieken. 

Ervaar diepe ontspanning een beter begrip en ontsluit de magie in jou!

Let op: ademwerk kan soms intens zijn. Als je last hebt van ernstige angst of epilepsie aanvallen, of zwanger bent, is deze workshop niet geschikt. Als je hebt zorgen of nieuwsgierige vragen hebt over deelname, neem dan gerust contact met ons op

Pleuni Apollonia en Robert Tolenaars

Pleuni begeleid ons in samenwerking met muzikant Robert Tolenaars in een bijzonder concert. Samen brengen ze de verbindende kwaliteit van muziek die je meer in contact brengt met je hart tot leven. Stap even uit je drukke bestaan en kom ontspannen in een samenkomst om het leven te vieren.

Pleuni

Pleuni Apollonia organiseert Cacao ceremonies, Mantra Weekenden, Yoga sessies en Soundhealings, vaak ondersteund door plantmedicijnen, waarin ze mensen door middel van lichaamswerk en helende muziek helpt om weer contact te maken met hun goddelijke kern en ze zo naar een meer hartgedragen bewustzijn te tillen. De kracht van geluid en wat het
teweeg kan brengen fascineert haar enorm. In haar Soundhealings werkt ze met verschillende klanken, vibraties en haar stem om zo spanningen en blokkades op te lossen en het energetisch lichaam te helen.

Community is een belangrijk thema binnen haar werk. Door mensen samen te brengen en een veilige ruimte te creëren ontstaat er de mogelijkheid om
te groeien en meer in je eigen licht te gaan staan. Muziek werkt hierin verbindend, inspirerend, bekrachtigend, en heeft het vermogen je mee te nemen naar de stilte van je ziel.

www.pleunivanhulten.com

_Muziek werkt verbindend en brengt je in contact met je hart_

Robert

Robert is werkzaam als muzikant, docent en persoonlijke begeleider. De kern van zijn werk is bewustzijnsontwikkeling.
Gefascineerd door het mysterie van het bestaan, heeft zijn zoektocht geleid van moderne wetenschap tot eeuwenoude mystieke tradities. Steeds heeft muziek een belangrijke rol gespeeld in zijn leven. Muziek spreekt direct tot de ziel en helpt ons om voorbij woorden, voorbij ‘de mind’, te gaan.

“Wanneer we samen muziek maken, is het als een bewegende meditatie. Kom tot diepe ontspanning, krijg toegang tot diepere lagen in jezelf. Voel, zowel binnen in je als om je heen, de klanken, het ritme, de trillingen en laat je meevoeren. Zing, dans en vier het leven. Ervaar alles wat er in je opkomt en verbind je met jezelf en de mensen om je heen.”