Marian Dekker

Toen ik bijna 20 jaar geleden met Dru Yoga begon, was het liefde op het eerste gezicht en dat is het nog steeds. Ik weet het nog goed: ik bewoog mijn armen door de lucht, voelde de weerstand tussen mijn vingers en een traan biggelde over mijn wang.

Die connectie tussen body and mind, lichaam en geest, daar verwonder ik me nog steeds over en dat vormt voor mij het hart van yoga. Dat datgene wat je doet met je lichaam, effect heeft op hoe je je voelt, wat je denkt en op je energie. En andersom: dat je gedachtes, wat je jezelf voortdurend vertelt, je aannames, je gewoontepatronen, je lichaam beïnvloeden: ‘issues are in the tissues’. Daarmee heb je de sleutel tot verandering in handen.

Daarover gaan mijn Dru Yogalessen in hartje Utrecht. En daarover gaat ook de workshop Dru Yoga & Koshas op dit yogafestival. Over de vijf lagen van bewustzijn: lichamelijk, energetisch, emotioneel, mentaal en uiteindelijk spiritueel.  En hoe je dat super instrument, je lichaam, kunt inzetten om anders naar het leven te kijken. We werken met Energy Block Releases, dynamische, vloeiende bewegingsreeksen die typisch zijn voor Dru yoga. En ervaren de bewegingen vanuit de verschillende koshas.  Om van daaruit de verbinding in te gaan.

Ik kijk ernaar uit je te zien.
Hartegroet, Marian Dekker

Dru Yoga en Meditatiedocent in hartje Utrecht
www.marian-dekker.nl
workshop: Dru Yoga & Kosha’s