Marlous de Jong

Marlous de jong is 31 jaar en woont bijna 7 jaar in Utrecht. Ze is ruim 4,5 jaar yogadocent en heeft veel ervaring in het geven van verschillende yogastijlen, van yin, restorative, vinyasa tot aan yoga nidra. Ze verweeft mindfulness en de Chinese geneeskunde door haar lessen en workshops. Naast twee wekelijkse yin yogalessen verzorgt ze workshops, cursussen en (half day) retreats. Ook staat ze nog 2 dagen per week voor de klas op een basisschool in Utrecht. Ook hier neemt ze de leerlingen tussendoor mee in meditatie en yoga. 

”Yoga en meditatie brengen me terug naar mezelf, naar mijn grenzen en vanuit mijn hoofd naar mijn lichaam. Gedurende moeilijke periodes in mijn leven greep ik altijd terug naar yoga en meditatie voor een beter connectie met mijn gevoel en grenzen. En dat gun ik jou ook! ”

Tijdens het yogafestival zal Marlous je in de ochtend meenemen op een mooie reis naar binnen met behulp van een geleide meditatie en visualisatie. Op deze manier kun je deze dag geaard en echt heel dicht bij jezelf beginnen. Je voelt wat je nodig hebt vandaag, welke intentie je wilt zetten en met welke energie je vanaf je mat het festival opstapt.”

In de middag verzorgt ze een yin yogales. Ze zal je meenemen terug naar jezelf; door te verstillen en te voelen wat er in je lichaam aanwezig is en te luisteren wat je intuïtie je wilt vertellen. Daarnaast laat ze je grenzen ervaren zodat je steeds beter naar jezelf kunt gaan luisteren en keuzes maakt die passend zijn voor jou op dit moment.