Saskia Schepers

Saskia is een creatieve geest. Ze werkt als people development consultant in grote organisaties. Is schrijver. Moeder. En yoga- en meditatiedocent. Opgeleid in yin yoga, yoga coaching en kundalini yoga. Ze geeft les bij Yoga Point Zuilen en vanaf haar eigen lokatie in Vogelenbuurt. Tevens geeft ze corporate meditation in het bedrijfsleven. Een wonderlijke combinatie!

“Waarom kundalini yoga? Kundalini yoga is magisch. Ik kwam ooit per ongeluk (of niet) in een kundalini les terecht en had meteen die WOW ervaring die veel mensen ervaren als ze voor het eerst een les doen. De combinatie van ademhalingstechnieken, dynamische en statische houdingen, diepe ontspanning, mantra en meditatie maakt het voor mij de meest complete yogavorm. De variatie aan lessen is eindeloos, dat maakt het als docent ook echt een inspirerende yogavorm.”

Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd en draagt bij aan meer focus, vitaliteit en eigenheid. Het versterkt je zenuwstelsel wat bijdraagt aan een goede gezondheid, mentale rust en veerkracht. De energie die kundalini yoga genereert is vrijwel direct voelbaar. Iets wat je echt zelf moet ervaren.

Kundalini yoga is pure zelfzorg; een krachtig middel tegen stress en een investering in lichaam en geest!