Initiatiefnemers

Het Yoga Festival Utrecht is georganiseerd door Stichting Yoga Festival Utrecht. Deze stichting heeft als doel de promotie van yoga in de regio Utrecht. Yoga als middel tot bevordering van welzijn, wijsheid en verbinding met jezelf en met elkaar.

Stichting Yoga Festival Utrecht is een initiatief van Margreet Visser en Muriel Baron.

“Ik ben heel dankbaar voor wat yoga in mijn leven gebracht heeft en brengt. Ik ben werkzaam in het veld van leren, ontwikkelen en veranderen. Maar yoga verrijkte mijn persoonlijke ontwikkeling pas echt. Ik vind het fantastisch om alle bijzondere yogamomenten met andere te kunnen delen. Wat een mooie ontmoetingen heb ik al beleefd bij de organisatie van dit festival. De diversiteit en rijkdom van Yoga in Utrecht vier ik ook graag met jou. Namasté”

Margreet

“Yoga is voor mij thuiskomen in mijn eigen lichaam, het verbinden van hart en hoofd. Van inspanning naar ontspanning. Yoga zorgt voor bijzondere momenten, bijvoorbeeld dat tijdens een ademhalings-oefening mijn labrador Nora van 30 kilo op mijn schoot gaat zitten en tegen mij aan gaat leunen.

Utrecht heeft vele diverse en goede yogascholen en het organiseren van een festival is een mooie manier om dat te laten zien en vieren!”

Muriel