Locatie

De locatie voor het YogaFestivalUtrecht is de Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht: http://www.metaalkathedraal.nl/
De locatie voor de Sadhana is Yogapoint Leidsche Rijn, Strijkviertel 26, 3454 PM Utrecht.
( voordat het programma in de Metaal Kathedraal start)

Bereikbaarheid en parkeren
Wij vragen jullie Mindfull om te gaan met parkeren en daarom een verzoek: kom met OV (-fiets). Met OV bereikbaar vanaf Utrecht CS:

  • Bus 4 (CS Jaarbeurszijde) Richting De Wetering – Bushalte Archeologiepark
  • Streekbus 107 (Jaarbeurszijde) Richting Oudewater – Bushalte Strijkviertel, De Meern
  • Streekbus 102 (Jaarbeurszijde) Richting Woerden station – Bushalte Strijkviertel, De Meern
  • Bus 9 (Jaarbeurszijde) Richting Vleuterweide – Bushalte Strijkviertel, De Meern

Als je toch met de auto komt, zorg dan in ieder geval dat je niet alleen in de auto zit. De parkeerplekken bij de Metaal Kathedraal zijn beperkt. Een parkeerkaartje is € 6,-. Te verkrijgen via onze website onder Tickets. Op social media kun je met de hashtag #YFU in contact met elkaar komen over meerijden vanaf jouw locatie. Wel handig om er ook YogaFestivalUtrecht erbij te zetten.

Ook op Twitter, Instagram en Facebook zijn we te vinden. Klik meteen door via de footer van deze site onderaan. Op Facebook hebben we het als Event aangemaakt: YogaFestivalUtrecht. Leuk als je je daar vast aanmeldt!

Naast de parkeerplaats bij de Metaal Kathedraal (ongeveer 45 plaatsen) is er ook parkeerplek bij Strijkviertel, dit is ongeveer 12 minuten lopen, zie plattegrond. Verder is er ook parkeerplek bij de plaatselijke rugbyclub, dit is ongeveer 15 minuten lopen, zie plattegrond. Hou hier dus ook rekening mee qua aankomsttijd!
NB. Yogapoint Leidsche Rijn ligt op 10 minuten loopafstand van de Metaal Kathedraal.