Moeiteloos “back-to-business” in Castellum Hoge woerd

Zondagmiddag 21 augustus

Moeiteloos “back-to-business” (Workshop Kundalini Yoga)
tijd: 16.00 – 16.45 uur

Deze yogaworkshop is voor iedereen toegankelijk, ook als je geen ervaring hebt met yoga. De workshop wordt gegeven door de ervaren Kundalini yogadocente uit Utrecht; Kim Bakker. In deze les leer je hoe het voelt om gegrond te zijn en daarmee krachtig en vol inspiratie aan het nieuwe seizoen kunt beginnen. Kundalini Yoga combineert eenvoudige en dynamische lichaamsoefeningen met ademhalingstechnieken, meditatie en ontspanning. Een heerlijke manier om op zondagmiddag in de buitenlucht tot jezelf te komen.

Als je via info@yogafestival.com aangeeft dat je komt, leggen wij alvast een matje voor je klaar.

Muziek wordt verzorgd door Superlandaya:

Superlandaya is een groep muzikanten, die traditionele Afrikaanse muziek met jazz / blues invloeden combineert. Amara Diabate bespeelt de
kora, een Afrikaanse harp met 21 snaren, en hij zingt. Hij wordt begeleid door Roos Kres op de saxofoon. Ook zij zingt soms. Zij zorgen voor een rustige meditatieve, ontspannen sfeer tijdens het muziek maken. Amara bespeelt meerdere instrumenten waaronder ook de handpan en de gong-goma, een Afrikaanse duimpiano. De band kan ook opzwepend spelen met een djembe.

Locatie:

Castellum Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
3454 PB Utrecht