Tickets

Koop hier je toegangsbewijs voor YOGA FESTIVAL UTRECHT en geniet van de diversiteit aan yoga die de stad Utrecht te bieden heeft!

De ticketprijs bedraagt €52,50. Daarnaast kun je aanvullend twee andere tickets aanschaffen die beperkt beschikbaar zijn:

  • Ticket Kundalini ochtendritueel: Sadhana van 6:30 –9:00 uur. Let op: er zijn maximaal 30 plekken. (NB. op het Sadhana ticket staat de algemene festivaltijd van 09:00 tot 18:00; de tijd dat onze festivallocatie geopend is. Sadhana start eerder op een andere locatie.)
  • Parkeerticket à €6,00. Let op: maximaal 45 plekken.

Tijdens de aanschaf van een ticket kun je aangeven of je kinderen onder de 12 jaar meeneemt. Dat wordt op je kaartje afgedrukt; zij hebben gratis toegang. Er is geen speciaal kinderprogramma.

Vergeet niet je eigen yogamatje en dekentje mee te nemen! Neem je deel aan een yin les, neem dan ook een kussentje of blokken mee! Eten en drinken is niet inbegrepen.

Voor meer informatie zie bezoekersinformatie. Met de ticketopbrengst bekostigen we het festival. Stichting Yoga Festival Utrecht heeft geen winstoogmerk.