FAQ

Tickets

Ik heb een ticket gekocht voor yogafestival 2020, en nu blijkt dat het festival verzet wordt. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Je hebt hier inmiddels een mail over ontvangen. De kaartje(s) zijn geldig voor yogafestival 2021. Je kunt ook je geld terug krijgen als je dat voor 15 mei laat weten Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag dan voor 1 juni teruggestort.


Ik heb een ticket gekocht voor het Yoga Festival Utrecht, heb ik nu onbeperkt toegang tot alle lessen en workshops?
Ja, met een ticket heb je onbeperkt toegang tot alle lessen en workshops. Er zijn echter beperkte plaatsen per les en workshop, vol is vol.

Ik heb een ticket voor het Yoga Festival Utrecht, maar nu kan ik helaas niet komen. Kan ik geld terug krijgen?
Je kan een ticket voor het Yoga Festival Utrecht aan iemand overdragen of verkopen. Yoga Festival Utrecht geeft geen geld terug.

Kinderen
Mag ik kinderen meenemen naar het Yoga Festival Utrecht?
Ja, je mag kinderen meenemen naar het Yoga Festival Utrecht. Voor kinderen onder de 12 jaar is de toegang gratis. We willen alleen wel graag weten hoeveel kinderen komen. Geef bij het bestellen van het ticket aan of en hoeveel kinderen je meeneemt.

Is er kinderopvang als ik naar een yogales of workshop ga?
Nee, Yoga Festival Utrecht heeft geen kinderopvang. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvang van je kind.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan op het Yoga Festival Utrecht