Yoga familie workshop in Castellum Hoge woerd

Zondagmiddag 21 augustus

Yoga Familie workshop samen met je kinderen ( 4- 12 jaar)
tijd: 14.15 – 15.30 uur

Heerlijk de laatste vakantiemiddag doorbrengen in het Romeinse fort Castellum. Doe samen met je kinderen mee met familieyoga. Nog even aandacht voor elkaar. Op een speelse manier ben je met elkaar in beweging. Je doet samen yoga oefeningen en ontspant tijdens de droomreis. Opa’s, oma’s, ooms, tantes, of de oppas zijn natuurlijk ook van harte welkom. Daarna kan je nog even lekker luieren op het grasveld, of de stadsboerderij bezoeken. Ook goed te combineren met een gratis bezoek aan het archeologiemuseum voor jong en oud (onderdeel van Castellum Hoge Woerd)  

Als je via info@yogafestival.com aangeeft dat je komt, leggen wij alvast een matje voor je klaar.

 

Muziek wordt verzorgd door Superlandaya:

Superlandaya is een groep muzikanten, die traditionele Afrikaanse muziek met jazz / blues invloeden combineert. Amara Diabate bespeelt de
kora, een Afrikaanse harp met 21 snaren, en hij zingt. Hij wordt begeleid door Roos Kres op de saxofoon. Ook zij zingt soms. Zij zorgen voor een rustige meditatieve, ontspannen sfeer tijdens het muziek maken. Amara bespeelt meerdere instrumenten waaronder ook de handpan en de gong-goma, een Afrikaanse duimpiano. De band kan ook opzwepend spelen met een djembe.

Locatie:

Castellum Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
3454 PB Utrecht